Hovedbasen

Norske Naturopplevelser AS har sitt hovedkontor på Snåsa. Her har vi butikk, administrerer nettbutikken og tar i mot aktuelle kunder. 

Norske Naturopplevelser tilbyr først og fremst totale pakkeopplevelser hvor aktiviteter, mat og overnatting inngår som en del av den helhetlige opplevelsen. Vertskapet gjør alltid sitt ytterste for at du skal bli fornøyd med oppholdet.

Overnatting og boforhold
De fleste av våre arrangement og aktiviteter foregår ute i naturen, så langt vær- og føreforhold tillater det, vil vi bo så tett på naturen som mulig. Nærheten til naturen gjør opplevelsen mer intens, og gir mulighet for å etablerere sterkere relasjoner mellom deltakerne sammen med vertskapet.

Matopplevelser
Vi har fokus på gode matopplevelser og bruker i størst mulig grad lokale råvarer fra gårder, fiskevann og fjell i området. Bruken av disse førsteklasses råvarene danner grunnlaget for de fleste menyene våre.

Aktiviteter i naturen skaper god matlyst. Våre turer og aktiviteter i området kombineres ofte med matlaging ute over åpen varme eller på kokeapparater. Vi legger også til rette for at deltakerne skal få delta aktivt i matlaginga. Maten smaker ofte enda bedre når man selv har bidratt i matlaginga. Mat servert i et særegent miljø både inne og ute er et reisemål i seg selv, og en opplever måltider som gir gode minner.