Fotokurs – Arve Svendsen

Hei Anne Karen og Christer!

Som deltaker på Norske Naturopplevelser sitt arrangement blir du godt tatt vare på gjennom hele kurset. En fantastisk omsorg og forpleining som du ellers bare opplever hos bestemora di. Et fantastisk naturområde som bare venter på at du skal komme på besøk med ditt kamera. Proffe folk som kan sitt fag og som er fantastisk til å lære bort uansett hvilket nivå du befinner deg på. Her er alle likeverdige. Du får med deg en god ballast til å fortsette framsteget i din fantastiske hobby som fotograf. Du drar derfra med haugevis av inspirasjon.

 Mvh. @rve

Arve Ingolf Svendsen
avdelingsingeniør
NTE Nett AS
7736 Steinkjer 

 

 


Fotokurs – Hanne Holthe Munkeby

Hei Anne Karen og Christer!!

Mange takk for flotte dager hos dere, for fin natur, flott husvære og den maten som jeg virkelig må beundre at dere fikk til!!! Kjempegodt, pent levert, vi fikk vite om råvarene, framgangsmåten og det var stil over hele fjøla!!

Skulle ønske flere behandlet mat og gjester på den måten som dere gjorde. Steinar var også en flott fyr som lærte en gammel pensjonist litt av hvert. Nå stormer jeg fram og tar bilder og håper jeg kan få enda mere lærdom før jeg “tar kvelden” som det sies. Kanskje kan jeg få bli med til Træna også utpå sommeren. Det ville gjort Susen!!!

Ha det godt hele familien, mor, far, sønn og Frost.

Hilsen fra Hanne Holthe Munkeby

Referanse Hanne Holthe Munkeby

 


Fotokurs – Mariann Reinfjord

Hei!

Jeg har nettopp vært på mitt første weekend fotokurs her Ismenningen Fjellstue, i regi av Norske Naturopplevelser. For meg var det en opplevelse det å få Steinar til å lære meg alt fra kamerateknikk til fotolivets gleder.Gå på fjellet tidlig om morran i 12 minus og vind for å fotografere landskap i rette lyset, og sitte i skjul for å ta bilder av småfugler. Utrolig artig.

Kombinasjonen med fotolære, vakker natur,fjellstua, trivelig atmosfære, store matopplevelser ved alle måltider , et utrolig fint vertsfolk som både var kokker og passet på oss, er helt unik og må oppleves. Takker Anne Karen og Christer for meget god forpleining, og Steinar for alt jeg har lært om foto.

Kommer tilbake neste kurs, med nytt kamera, og ser frem til ei god helg med mye foto i gode omgivelser.

 Hilsen Mariann Reinfjord