Friluftsuka Hest

3 dagers ride- og kløvtur i fjellet

Friluftsuka Hest er ei opplevelsesrik uke for deg som har interesse for hest. Vidrar på en 3- dagers fjelltur med nordlandshester. I løpet av uka får du også mulighet til å utforske aktiviteter som kano- og kajakkpadling, vannsport, klatring, pil- og bueskyting, rebusløp og ellers mye leik og moro.

Du ønskes velkommen i eldhuset på Snåsa Hotell. Her vil du få servert god mat og bli bedre kjent med instruktører og programmet for uka. Etter en trivelig velkomst vinker vi adjø til sivilisasjonen. Turen går så videre med buss til Ismenningshyttene, som ligger i idylliske omgivelser i foten av Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark. Kvelden bruker vi til å bli bedre kjent gjennom artige aktiviteter.

Tirsdag drar vi på en 3 dagers fjelltur med nordlandshester. Vi vandrer og rir innover i fjellet til vi finner en fin leirplass ved et fjellvann. Herfra tar vi rideturer innover i fjellheimen, prøver fiskelykken, bader i fjellvann og koser oss rundt bålet om kveldene.

Etter 3 opplevelsesrike dager på hesteryggen i fjellet avslutter vi fjellturen med ekte seterkost og seterliv på Eggensetra.

Fredag blir en spennende dag med vannsport (vannski, fotballgolf, tube, og bananbåt) ved Snåsavatnet. Friluftsuka avsluttes på fredags kveld med grilling og premieutdeling i storlavvo. Er du turklar?